Meghívó
a Magyar Pékszövetség Közgyűlésére
Tisztelettel meghívom a Magyar Pékszövetség soron következő Közgyűlésére, melynek
időpontja: 2024. november 09. 14 óra 00 perc
helyszíne: Hunguest BÁL ****resort
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zsilinszky u. 14.
A Közgyűlés fővédnöke és felkért díszvendége:
dr. Nagy István
Agrárminiszter
Napirendi pontok:
1. Elnöki beszámoló a Magyar Pékszövetség 2024. évi munkájáról
2. A Magyar Pékszövetség kitüntetéseinek átadása - Arany Perec, Arany Cipó, Életmű Díj
A közgyűlés határozatképtelensége esetén a megismételt közgyűlés 2024. november 09-én 14:30 órai kezdettel,
ugyanezen napirendi pontokkal kerül megtartásra.
A megismételt közgyűlés a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.
Megjelenésére feltétlen számítok!
Program:
14:00 Magyar Pékszövetség Közgyűlése
14:00-14:05 Septe József köszönti a Közgyűlés meghívott vendégeit és a közgyűlés tagjait
14:05-14:10 dr. Nagy István Agrárminiszter köszöntője
A hazai élelmiszeripar helyzete az EU-n belül, a sütőipar kilátásai
14:30 Magyar Pékszövetség Közgyűlése a napirendi pontok szerint
19:00-02:00 Szakestély
23:00 Tombola
19:00-02:00 Koktél 4U zenekar
PÉKAKADÉMIA MEGHÍVÓ
A hagyományokhoz híven a Közgyűlés kísérőrendezvényeként Pékakadémiát szervezünk,
melyre tisztelettel meghívom.
időpontja: 2024. november 09. 9 óra 00 perc
helyszíne: Hunguest BÁL ****resort
8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zsilinszky u. 14.
Program:
09:00-10:00 Regisztráció, vendégek fogadása
09:00-től Konzultáció a kiállítókkal
10:00-12:15 Pékakadémia
Előadások:
1. Élelmiszergazdasági kilátások: a globális trendek várható hatásai
a hazai élelmiszeripari kis- és középvállalkozásokra. Mire számítsanak a pékek?
Kérdések és válaszok
Előadó: Fórián Zoltán Vezető agrárszakértő, Erste Agrár Kompetencia Központ
2. Vegyetek és egyetek!
– A sütőipari termékek helye a kiskereskedelemben, hazai fogyasztási trendek
– A forgalomnövelés lehetőségei a sütőiparban – promóciók és egyéb módszerek
Kérdések és válaszok
Előadó: Turcsán Tünde üzletág-igazgató, GfK FMCG
3. A kovászolás táplálkozás élettani jelentősége: tények és remények
Kérdések és válaszok
Előadó: Dr. Máthé Endre – intézet igazgató;
Debreceni Egyetem, Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi
és Környezetgazdálkodási Kar, Táplálkozástudományi Intézet
12:15- Ebédszünet (leves ebéd) Konzultáció a kiállítókkal
12:15-14:00 Regisztráció a Közgyűlésre, szavazólapok átvétele