Menü
Hírek
Dátum:  2024. október 16

Meghívó a Magyar Pékszövetség Közgyűlésére 2024

Meghívó a Magyar Pékszövetség Közgyűlésére 2024

Meghívó

 

a Magyar Pékszövetség Közgyűlésére


Tisztelettel meghívom a Magyar Pékszövetség soron következő Közgyűlésére, melynek

időpontja: 2024. november 09. 14 óra 00 perc

helyszíne: Hunguest BÁL ****resort

8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zsilinszky u. 14.


A Közgyűlés fővédnöke és felkért díszvendége:

dr. Nagy István

Agrárminiszter


Napirendi pontok: 

1. Elnöki beszámoló a Magyar Pékszövetség 2024. évi munkájáról

2. A Magyar Pékszövetség kitüntetéseinek átadása  - Arany Perec, Arany Cipó, Életmű Díj


A közgyűlés határozatképtelensége esetén a megismételt közgyűlés 2024. november 09-én 14:30 órai kezdettel,

ugyanezen napirendi pontokkal kerül megtartásra.

A megismételt közgyűlés a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.

 

Megjelenésére feltétlen számítok!


Program:

14:00 Magyar Pékszövetség Közgyűlése

14:00-14:05 Septe József köszönti a Közgyűlés meghívott vendégeit és a közgyűlés tagjait

14:05-14:10 dr. Nagy István Agrárminiszter köszöntője

                         A hazai élelmiszeripar helyzete az EU-n belül, a sütőipar kilátásai

14:30 Magyar Pékszövetség Közgyűlése a napirendi pontok szerint

19:00-02:00 Szakestély

23:00 Tombola

 

19:00-02:00 Koktél 4U zenekar


PÉKAKADÉMIA MEGHÍVÓ

A hagyományokhoz híven a Közgyűlés kísérőrendezvényeként Pékakadémiát szervezünk,

melyre tisztelettel meghívom.

időpontja: 2024. november 09. 9 óra 00 perc

helyszíne: Hunguest BÁL ****resort

 

8220 Balatonalmádi, Bajcsy-Zsilinszky u. 14.


Program:

09:00-10:00 Regisztráció, vendégek fogadása

09:00-től Konzultáció a kiállítókkal

10:00-12:15 Pékakadémia

  Előadások:

  1. Élelmiszergazdasági kilátások: a globális trendek várható hatásai

     a hazai élelmiszeripari kis- és középvállalkozásokra. Mire számítsanak a pékek?

     Kérdések és válaszok

     Előadó: Fórián Zoltán Vezető agrárszakértő, Erste Agrár Kompetencia Központ

  2. Vegyetek és egyetek!

     – A sütőipari termékek helye a kiskereskedelemben, hazai fogyasztási trendek

     – A forgalomnövelés lehetőségei a sütőiparban – promóciók és egyéb módszerek

     Kérdések és válaszok

     Előadó: Turcsán Tünde üzletág-igazgató, GfK FMCG

  3. A kovászolás táplálkozás élettani jelentősége: tények és remények

     Kérdések és válaszok

     Előadó: Dr. Máthé Endre – intézet igazgató;

     Debreceni Egyetem, Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi

 

     és Környezetgazdálkodási Kar, Táplálkozástudományi Intézet

12:15- Ebédszünet (leves ebéd) Konzultáció a kiállítókkal

 

12:15-14:00 Regisztráció a Közgyűlésre, szavazólapok átvétele


vissza a hírekhez