+36 70 942 9330
iroda@pekszovetseg.hu
Belépés
Visit our Facebook
Visit our Instagram
Visit our LinkedIn
Menu
Rólunk
Történetünk
Vezetőség
Elnökség
Munkatársak
Karrier
Dokumentumok
Pályázatok
Partnereink
Képzés
Pékakadémia
Oktatási rendszer
Cégvezetőknek
Jogszabályi változások
Aktuális pályázatok
Szolgáltatások
close
Csatlakozzon Ön is közösségünkhöz!
Rólunk
Történetünk
Vezetőség
Elnökség
Munkatársak
Karrier
Dokumentumok
Pályázatok
Partnereink
Képzés
Pékakadémia
Oktatási rendszer
Cégvezetőknek
Jogszabályi változások
Aktuális pályázatok
Szolgáltatások
Pékmester
Hírek
Média
Sajtóközlemények
Média megjelenések
Videótár
Szakmai cikkek
Kenyérverseny
Galéria
Kapcsolat
Belépés
+36 70 942 9330
iroda@pekszovetseg.hu
Visit our Facebook
Visit our Instagram
TAGNAK JELENTKEZEM!
Menu
Pékmester
Hírek
Média
Sajtóközlemények
Média megjelenések
Videótár
Szakmai cikkek
Kenyérverseny
Galéria
Kapcsolat
close
TAGNAK JELENTKEZEM!
Legfrissebb
Szakmai cikkek
Speciális termékek új hulláma
2025-08-13
Trend, igény vagy szemléletváltás? A boltok polcain egyre gyakrabban találkozunk […]
Tovább olvasom
Az első benyomás számít - Pékség kialakítás
2025-06-16
5+1 tipp, hogy a vendégeket vonzza már az első pillanatban […]
Tovább olvasom
MI alkalmazása a magyar élelmiszeriparban
2025-06-11
A mesterséges intelligencia (MI) és az intelligens gyártási megoldások már […]
Tovább olvasom
Kovász, a múlt íze és a jövő egészsége
2025-04-09
Újabb KMÉ védjegyes termék a pékáruk körében A Magyar Pékszövetség […]
Tovább olvasom
IV. Kalandozás a sütőélesztő körül
2025-04-08
Kovászos sorozatunk következő állomása előtt, rövid kitérőt teszünk. Az előző […]
Tovább olvasom
III. A kovász technológia
2025-04-08
Elérkeztünk ahhoz a részhez sorozatunkban, amikor a mikrobiológiai folyamatoknak szenteljük […]
Tovább olvasom
II. Milyen célból használjuk a kovászt?
2025-04-08
Baj van a kovász körül. Ezzel indítottuk a kovászról szóló […]
Tovább olvasom
I. A kovász
2025-04-07
Négy részből álló cikksorozatunk nyitó gondoltai >> A kovász A […]
Tovább olvasom
Hagyományos termékeink- Mindszenti kalács
2025-03-06
Története A késő középkori–korai újkori parasztkalács két fő formája a […]
Tovább olvasom
Hagyományos termékeink-A tepertős pogácsa
2025-03-05
Története A pogácsa szó első előfordulása 1395 körüli, eredetileg hamuban-parázsban […]
Tovább olvasom
Az északi kenyér kialakulása
2025-03-04
Kenyér-kultúra a történelem előtti időktől napjainkig Az ősidőktől i.e. 1000-igNégyféle […]
Tovább olvasom
Hírlevél tagoknak
Név
(Kötelező)
Email
(Kötelező)
Consent
(Kötelező)
Elfogadom az
Adatkezelési tájékoztatót
.
(Kötelező)
Δ
Hírlevél Érdeklődőknek
Név
(Kötelező)
Email
(Kötelező)
Consent
(Kötelező)
Elfogadom az
Adatkezelési tájékoztatót
.
(Kötelező)
Δ
SZOLGÁLTATÁSOK
Elérhető kedvezmények
Pékmester
Hagyományőrzés
Hagyományőrzés
Fejedelmi rend
Kenyérmúzeumok
Szakmatörténet
Képzés
Pékakadémia
Oktatási rendszer
Szabályzatok
Alapszabály
Etikai kódex
Éves beszámolók
Szeretne hirdetni a Pékmester lapban?
Vállalata híreit országos szinten juttatjuk el a megfelelő célcsoporthoz. Kattintson a részletekért!
Pékmester
1116 Budapest, Barázda utca 42. Barázda Center Irodaház
06-70/942-9330
iroda@pekszovetseg.hu
Visit our Facebook
Visit our Instagram
Visit our LinkedIn
Adatkezelési tájékoztató
I
Impresszum
I
Készítette:
envelope-o
close
home
phone
phone-square
envelope
angle-double-up
angle-down
circle
ellipsis-v
user
cross
menu
chevron-down
linkedin
facebook
pinterest
youtube
rss
twitter
instagram
facebook-blank
rss-blank
linkedin-blank
pinterest
youtube
twitter
instagram